mengikut yang setia

now its start



bermula lha perjalanan aku sebagai seorang calon SPM 2012 . sumpah takut giler nyh sebab SPM nyh lha masa depan seseorang itu . orang cakap biar gagal PMR , jangan gagal SPM . mulai sekerang , aku kena belajar rajin-2 seriuslyy nyh .  x nak hampakan mak bapak aku . nak dapat straight A's dalam SPM . ayah selalu kate "semua ni untuk mase depan kamu , bukan ayah atau mak" tahun ni memang aku nak study hard SUMPAH . nak pulun habis-2 , last year nie . just one year je . nanti leh dapat masok Universiti . leh dapat kerja bagos , duit banyak ermm .




kalau boleh aku nak buad latihan setiap hari walaupun x de exam . orang kate "practice make perfect" . *tu pun kalau aku mampu lahh -.-' hehe insyaallah aku boleh buad . aku pun nak sempurnakan 5 waktu solat farhdu . kalau bolehhh x nak tinggal walaupun satu waktu . insyaallah aku boleh buad . guys doakan yang terbaik untuk aku ((:

SUKA ? LIKE jer :)

1 comment:

  1. usaha tangga kejayaan wanie ..blajar leklok taw :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...